Agenţii de poliţie vor susţine proba scrisă a concursului de încadrare directă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii de poliţie vor susţine sâmbătă, 19 noiembrie, proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă expernă sau de reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie de ordine publică, rutieră şi transporturi.

Potrivit Poliţiei Române, candidaţii trebuie să se prezinte la sediul sediul unităţii teritoriale de poliţie, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.

În ceea ce-i priveşte pe cei care nu vor fi prezenţi la ora 09.45 în săli, aceştia nu vor putea susţina proba de concurs, informează sursa citată.

Cum se face accesul în sala de concurs

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport.

În sală, „candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate şi pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea”, arată metodologia.

De asemenea, este interzis accesul în săli cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare. „Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă”, arată Poliţia Română. Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite