Academia de Studii Economice din București deschide înscrierea pentru programul MBA Româno-Francez INDE

0
Publicat:

Academia de Studii Economice din București (ASE), cu ajutorul partenerilor locali, Universitatea din Craiova, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, deschide perioada de înscriere pentru programul MBA Româno-Francez INDE, care se va desfășura, în paralel cu formatul Part-time, și într-un format FLEX. 

Student
ASE a deschis perioada de înscriere pentru programul MBA Româno-Francez INDE. Foto: Arhivă

Formatul flexibil este adaptat nevoilor profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor. „Noul format FLEX propune o combinație între rezidențele în București (weekend-uri) și cursuri online și sesiuni de pregătire individuală și lucru în echipă”, se arată în comunicat.

Programul păstrează conținutul relevent al modulelor, nivelul de calitate recunoscut de cei peste 1600 de absolventi, interacțiunea cu profesorii ASE, profesioniștii din mediul de afaceri și profesorii partenerului din Franta, CNAM Paris, la care se adaugă și profesori ai facultăților de economie și administrarea afacerilor de la cele 3 universități partenere din România”, conform comunicatului.

Studenții acestui program în format FLEX vor beneficia de aceeași experiență ca a colegilor care vor opta și în acest an pentru programul în varianta Part-Time. Aceștia vor lua parte împreună la vizita de studiu de la Paris, iar la absolvire vor primi diploma eliberată de ASE și pe cea eliberată de CNAM Paris

Ne bucurăm să lansăm programul MBA Romano-Francez INDE în format FLEXIBIL și să alăturăm partenerului tradițional CNAM Paris colegii de la Universitatea din Craiova, Universitatea Ovidius din Constanța și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, cu obiectivul de a sprijini conectarea profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor din România în cadrul procesului transformațional de creștere pe care îl reprezintă MBA-ul nostru de peste 30 de ani. Cei care vor alege varianta FLEX, deși vor pierde uneori din interacțiunea și networkingul pe care îl permite programul Part-time, vor avea acces la un program de top, chiar dacă programul nu le permite să ajungă decât rar în București, la sediul nostru și vor beneficia de cea mai mare si mai diversă rețea natională de profesioniști și manageri”, a transmis Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School. 

Persoanele interesate pot intra aici, pot scrie la adresa inde@ase.ro sau pot contacta reprezentanții partenerilor naționali:

  • Academia de Studii Economice din București – Lect. Univ. dr. Ramona Igreț, ramona.igret@bbs.ase.ro 
  • Universitatea din Craiova – Conf. univ. dr. Cristian Valeriu Stanciu, cristian.stanciu@edu.ucv.ro 
  • Universitatea „Ovidius” din Constanta – Conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, gabriela.gheorghiu@365.univ-ovidius.ro  
  • Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Asist. univ. dr. Sorin Terchila, sorin.terchila@ulbsibiu.ro   
Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite