Un pachet a explodat în campusul unei universităţi din Boston: o persoană a fost rănită

0
Publicat:

Un pachet a explodat în campusul Universităţii Northeastern din Boston, marţi seara târziu, iar colegiul a declarat că un membru al personalului a suferit răni minore, transmite Associated Press.

agent fbi

Autorităţile au precizat că un alt pachet suspect a fost găsit în apropierea unui muzeu de artă important, iar FBI-ul asistă la anchetă. potrivit News.ro.

Coletul care a explodat a fost unul dintre cele două raportate la poliţie la începutul serii.  

Echipa de genişti din Boston a neutralizat un al doilea pachet în apropierea Muzeului de Arte Frumoase din oraş, care se află la periferia campusului Northeastern. 

NBC Boston a relatat că pachetul  a explodat în momentul în care era deschis în apropierea Holmes Hall, care găzduieşte programul de scriere creativă al universităţii şi programul de studii pentru femei, gen şi sexualitate.  

FBI asistă la anchetă. 

 Autorităţile au refuzat să ofere detalii, dar purtătorul de cuvânt al Northeastern, Shannon Nargi, a transmis într-o declaraţie că un membru neidentificat al personalului universităţii a suferit răni minore la mână în urma exploziei. 

Poliţia a ajuns în campus cu puţin timp înainte de ora 19:30, iar universitatea le-a cerut studenţilor care se adunaseră pentru un curs de jurnalism de seară în sala respectivă să evacueze clădirea. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite