Un bărbat s-a împuşcat, după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din proximitatea Capitoliului SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un bărbat s-a împuşcat, duminică, după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din proximitatea Capitoliului american şi a tras focuri de armă în aer, relatează Reuters şi AFP, conform Agerpres.

În timp ce bărbatul ieşea din maşina lovită, aceasta a luat foc imediat după ora 4:00 dimineaţa, la intersecţia dintre East Capitol Street şi Second Street, a informat Poliţia Capitoliului SUA. 

Individul a tras mai multe focuri de armă în aer de-a lungul East Capitol Street. Apoi, bărbatul s-a împuşcat. Nu au existat alte victime. 

Întâmplarea a avut loc în spatele Curţii Supreme a SUA, în vecinătatea Capitoliului SUA. A fost demarată o anchetă condusă de Departamentul de Poliţie Metropolitană din Washington, care nu a oferit imediat identitatea bărbatului şi nici amănunte despre motivele sale.  

„În acest moment, acesta nu părea să vizeze membri ai Congresului, care se află în concediu”, a menţionat Poliţia Capitoliului, conform Reuters.

Clădirea se află sub protecţie de la atacul care a avut loc la 6 ianuarie 2021 al susţinătorilor fostului preşedinte american Donald Trump, care protestau împotriva rezultatelor alegerilor prezidenţiale. În aceeaşi situaţie se află şi Curtea Supremă, mai ales după hotărârea de a anula dreptul constituţional la avort. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite