Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți care a făcut dezvăluiri despre Trump: „Sufletul meu este atât de obosit”

0
Publicat:

Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți aflată în centrul unuia dintre scandalurile penale care-l vizează pe Donald Trump, spune că este obosită în perspectiva mărturiei pe care urmează să o depună împotriva fostului președinte, ai cărui susținători i-au asaltat conturile de socializare cu amenințări, potrivit The Guardian.

Trump a fost pus sub acuzare în dosarul de cumpărare a tăcerii actriței. FOTO Profimedia (Arhivă)
Trump a fost pus sub acuzare în dosarul de cumpărare a tăcerii actriței. FOTO Profimedia (Arhivă)

Stormy Daniels, al cărei nume apare în dosarul referitor la plata făcută în 2016 de Donald Trump pentru a-i cumpăra tăcerea, este protagonista unui nou documentar care va avea premiera luni, la Peacock, potrivit Slate, care a relatat că a vizionat filmul în avans.

„Sufletul meu este atât de obosit”, mărturisește în documentar Stormy Daniels (pe numele său real Stephanie Clifford).

Actrița vorbește despre amenințările venite din partea susținătorilor lui Trump.

„Sunt desensibilizată la unele dintre ele... dar sunt și obosită", spune Daniels.

Documentarul intitulat Stormy ilustrează, prin mărturisirile vedetei, cât de copleșită, epuizată și, uneori, deznădăjduită se simte de când a acceptat plată de 130.000 de dolari înainte de victoria lui Trump la alegerile prezidențiale din 2016, pentru a păstra tăcerea în legătură cu o relație sexuală extraconjugală pe care spune că a avut-o cu el cu un deceniu mai devreme.

Plata către Daniels a fost întegistrată fals

Autoritățile spun că au aflat ulterior că plata către Daniels a fost înregistrată fals, ca o rambursare a cheltuielilor legale de la Trump către avocatul Michael Cohen, cel care a făcut tranzacția și care, ulterior, a pledat vinovat de încălcarea legii privind finanțarea campaniilor electorale, amintește The Guardian.  

Donald Trump a negat însă că ar fi avut o relație sexuală cu Daniels și a pledat nevinovat la acuzațiile de falsificare a registrelor de afaceri care i-au fost aduse de procurorii din statul New York.

Procesul penal împotriva lui Trump ar putea avea un prim termen cel mai devreme în  aprilie.

În documentarul Stormy, Daniels mărturisește că unul dintre motivele pentru care a acceptat banii lui Trump a fost acela de a stabili o pistă care să o lege de acesta, „pentru ca el să nu poată pune să mă ucidă", potrivit mărturisirilor actriței de filme porno.

Filmul ar arăta un cal cu o rană, în timp ce actrița explică cum se teme că aceasta ar fi fost provocată de cineva care a tras un glonț de cauciuc asupra animalului.

„Îți voi tăia gâtul”

Daniels vorbește în documentar despre chinul mental de care suferă din cauza invectivelor adresate online de susținătorii lui Trump, multe dintre ele insultătoare și misogine: „mincinoasă”, „târfă” și „căutătoare de aur”. 

„«Voi veni la tine acasă și îți voi tăia gâtul. «Fiica ta ar trebui să fie eutanasiată»”,sunt, potrivit actriței, alte câteva amenințări.

Toate acestea ar fi o determinat-o pe Daniels să înregistreze un testament în care să sublinieze cum și-ar dori să fie gestionate afacerile sale în cazul în care ar muri prematur, potrivit relatărilor făcute de un jurnalist, în documentar.

„Când am întâlnit-o pe Stormy, era convinsă că trăiește în ultimele săptămâni sau luni din viața ei”, spune acesta în noul episod, potrivit Slate.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite