Cine este Stormy Daniels, vedeta porno care a contribuit decisiv la punerea sub acuzare a lui Donald Trump

0
Publicat:

Stephanie Clifford, pe numele real Stormy Daniels, este o fostă actriță de filme pentru adulți, care susține că a avut o relație sexuală cu Donald Trump. În copilărie, a fost abuzată.

image

Fostă actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels a provocat un scandal monstru în SUA după ce a dezvăluit faptul că a avut o relație cu fostul președinte american Donald Trump. Se pare că cei doi s-au cunoscut în vara anului 2006, când Trump era magnatul imobiliar, în timpul unui turneu de golf caritabil la Lake Tahoe, la granița dintre California și Nevada.

Actrița, care la vremea respectivă avea 27 de ani, tocmai avusese o scurtă apariție în filmul lui Judd Apatow, „The 40-year-old Virgin“. Donald Trump, în vârstă de 60 de ani, a invitat-o la cină în apartamentul său, unde a primit-o îmbrăcată în pijamale. Ea susține că au continuat să aibă ceea ce „s-ar putea să fi fost cea mai puțin impresionantă partidă de sex pe care am avut-o vreodată“.  Trump a negat că au avut vreodată relații sexuale, acuzând-o pe Daniels de șantaj și spunând că afirmațiile ei sunt o „escrocherie totală“. Fostul președinte era căsătorit cu Melania Trump.

Înainte de alegerile prezidențiale din 2016, Daniels a primit 130.000 de dolari pentru aventura ei cu Trump, plata fiind făcută din contul de campanie al fostului președinte, semnătura de pe cec fiind a avocatului de atunci al lui Trump, Michael Cohen.

Daniels s-a întâlnit recent cu procurorii din Manhattan și le-a răspuns întrebărilor despre plata de la fostul președinte. Avocatul ei, Clark Brewster, a declarat într-un tweet din 15 martie: „Stormy a răspuns la întrebări și a fost de acord să se facă disponibilă ca martor sau pentru investigații suplimentare, dacă este necesar”.

După ce tranzacția a fost dezvăluită în 2018, Daniels a cerut instanțelor să anuleze acordul de confidențialitate cu Trump și a început să facă turul emisiunilor de televiziune. În cadrul emisiunii 60 Minutes de la CBS, ea a declarat că a vrut să clarifice lucrurile: „Nu sunt o victimă“, a afirmat ea categoric.

A vrut să ajungă în Senatul SUA

Stephanie Clifford s-a născut în Baton Rouge, Louisiana și a fost crescută de mama ei după divorțul părinților. A fost abuzată sexual la vârsta de nouă ani de un bărbat mai în vârstă, a scris ea în memorii, în 2018. La școală era o elevă bună, iar ca pasiune avea echitația.

Pentru a-și câștiga existența, ea s-a orientat mai întâi spre profesia de dansatoare de striptease, apoi s-a orientat spre industria filmului pentru adulți, unde a devenit actriță vedetă, regizoare și scenaristă, câștigând mai multe premii.

În 2010 ea a vrut să candideze pentru un loc în Senatul SUA din partea Louisianei. Are o fiică, iar în 2022 s-a căsătorit cu al patrulea soț, colegul de scenă Barrett Blade.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite