SUA vor impune sancțiuni împotriva celor care ajută Rusia să cumpere arme

0
0

Statele Unite intenționează să impună sancțiuni împotriva celor care ajută Rusia să achiziționeze arme și tehnologii pentru utilizarea lor ulterioară în Ucraina, a anunțat miercuri secretarul adjunct al Trezoreriei Elizabeth Rosenberg, vorbind la o audiere a Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului Congresului SUA.

SUA vs. Rusia. Foto: Shutterstock
SUA vs. Rusia. Foto: Shutterstock

Președintele Comitetului Robert Menendez (R-NJ) a întrebat-o ce are în vedere să facă administrația de la Washington pentru a impune noi restricții Rusiei din cauza situației din Ucraina.

Cu siguranță sunt de acord că trebuie să fim duri <...> și să continuăm să impunem sancțiuni, să respectăm controalele la export [cu privire la Federația Rusă]. <...> Rusia a folosit mijloacele pe care le avea la dispoziție pentru a încerca să compenseze pierderile, economic suferința pe care le-am provocat-o cu sancțiunile. Cu toate acestea, alte priorități pentru noi atunci când vine vorba de impunerea [sancțiunilor] și abordarea noastră dură includ urmărirea rețelelor mai largi de intermediari care ajută Rusia să achiziționeze arme și tehnologii pentru a crea și a furniza armatei. echipamente folosite în prima linie.”

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite