Poliţiştii americani au evacuat terminalul unui aeroport din New York din cauza unei posibile bombe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
intalniri aeroport

Autorităţile de securitate americane au evacuat marţi oamenii dintr-un terminal al aeroportului LaGuardia din New York, după ce au primit un informaţii despre un pachet suspect uitat în apropierea magazinelor din zona de cumpărături.

Călătorii care se aflau la aeroportul LaGuardia au transmis prin intermediul reţelelor de socializare fotografii cu sute de persoane încărcate cu bagaje în afara terminalului, în timpul procesului de evacuare. 

Demersul autorităţilor a avut loc marţi cu puţin timp înainte de 11:00, ora locală, potrivit NBC New York.

Specialiştii au inspectat pachetul suspect, care nu s-a dovedit a fi o sursă de pericol. Pasagerii şi-au putut reocupa locurile din terminal după aproximativ 15 minute.

New York se află în stare de alertă sporită după ce două bombe au explodat luni în apropierea linie de final a Maratonului Boston. Evenimentul s-a soldat cu moartea a trei persoane şi peste 140 de răniţi.

Totodată, cele mai mari oraşe americane, printre care Chicaco, Seattle, Los Angeles sau Washington au suplimentat numărul de poliţişti care patrulează pe străzi sau care supraveghează hotelurile şi alte obiective importante care sunt intens populate de oameni.

 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite