Polițiști din New York prinși făcând sex, după ce vecinii au auzit o femeie țipând în parcare

0
Publicat:

​Doi ofițeri de poliție din New York ar fi fost prinși făcând sex într-o mașină parcată în fața unei secții din Brooklyn, după ce vecinii au auzit o femeie țipând.

Ofițerii erau goi în mașină FOTO Shutterstock
Ofițerii erau goi în mașină FOTO Shutterstock

New York Post a relatat că ofițerii care nu erau în timpul serviciului au fost găsiți goi în mașină, după ce o persoană îngrijorată a auzit strigăte și a sunat la poliție, notează Fox News. 

Întâlnirea ar fi avut loc în jurul orei 1:30 dimineața, într-o parcare unde ofițerii își lasă mașinile personale.

O sursă a declarat pentru publicație că raportul precizează că persoana care a apelat 911 a spus că a auzit „o femeie țipând în parcare", dar nu a putut vedea „ce culoare avea vehiculul".

Alți doi ofițeri au ieșit din secție pentru a investiga țipetele și i-au găsit pe cei doi polițiști, un bărbat și o femeie.

Se pare că polițiștii sunt parteneri de serviciu care au o relație ce a devenit de notorietate după ce soția bărbatului a aflat și a „creat haos" în secție vara trecută.

„Ea a apărut la secție pentru a o confrunta pe prietena ei”, a declarat sursa pentru Post. „La scurt timp după aceea, în spatele secției, în prezența șefilor și a polițiștilor, cei doi polițiști au avut o altercație uriașă din cauza soției. Nu s-a făcut nimic. Apoi, cineva a avut ideea strălucită de a-i pune în parteneriat, mergând în același sector”.

Nu se știe dacă polițiștii, care au negat amândoi că au făcut sex, au fost sancționați disciplinar. Sursa a declarat pentru Post că ofițerii care au răspuns la apel nu și-au pornit camerele de supraveghere corporală și nici nu au depus un raport, ceea ce este necesar conform procedurii departamentului.

Ofițerul de sex feminin s-ar fi alăturat forțelor de ordine în 2021, iar ofițerul de sex masculin în 2018.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite