Oameni fără adăpost, invitați la o nuntă de 35.000 de dolari. De ce a făcut mama miresei acest gest

0
Publicat:

Mama unei mirese a invitat la nunta fiicei sale persoane fără adăpost, după ce mirele a părăsit-o pe mireasă chiar înaintea evenimentului. Pentru organizarea nunții a cheltuit 35.000 de dolari, astfel că a vrut să dea o utilitate cheltuielii.

A invitat la nunta anulată persoane fără adăpost   FOTO Facebook/captură youtube
A invitat la nunta anulată persoane fără adăpost FOTO Facebook/captură youtube

Quinn Duane din Sacramento, California, a povestit experiența copleșitoare pe care a trăit-o după ce logodnicul ei a părăsit-o cu doar câteva zile înainte de nuntă. Evenimentul urma să aibă loc la un hotel de lux, pentru care a plătit suma de 35.000 de dolari.

Vestea teribilă pe care a primit-o atunci când logodnicul ei a sunat-o și i-a spus că nu se va căsători cu ea, i-a provocat un șoc tinerei mirese. Dar Kari, mama ei, a decis să folosească nunta anulată ca o șansă de a-i ajuta persoane fără adăpost. Mai ales pentru că nu au reușit să primească banii înapoi, Kari a decis să profite de această situație neplăcută și a invitat la nuntă persoanele fără adăpost să se bucure de o masa fastuoasă.

Mâncare suficientă pentru toți

Mireasa a fost prea supărată pentru a participa la eveniment, însă persoanele fără adăpost, multe cu întreaga familie, au venit și s-au bucurat de mâncarea aleasă pe care au primit-o.

După prima persoană care a sosit, localul a început să se umple cu persoane care erau recunoscătoare pentru masa copioasă pe care au primit-o.

Erika, una dintre femeile care au fost la masă, a mulțumit în felul ei, familiei. „Să pierzi ceva atât de important pentru tine însuți și apoi să îl oferi altcuiva, este cu adevărat bunătate, cu adevărat amabilitate”, a spus ea, despre nunta anulată, potrivit yourtango.com

Mâncarea de lux a constat în somon, fructe, aperitive, salată, gnocchi și conopidă, și a fost pregătită  pentru 120 de invitați.

Familia a spus că a mai plătit și pentru luna de miere în Belize, excursie de care s-a bucurat, apoi, mireasa și mama ei.

Statisticile spun să peste 20% din nunțile programate sunt anulate înainte ca evenimentul să aibă loc.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite