Video O femeie și-a încuiat iubitul în valiză și l-a lăsat să se sufoce. Jucau ascunselea și erau în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Florida a fost găsită vinovată de crimă, după ce autoritățile au declarat că și-a închis prietenul într-o valiză și l-a lăsat să moară.

Sarah Boone, în fața instanței Foto: captura video
Sarah Boone, în fața instanței Foto: captura video

Sarah Boone, în prezent în vârstă de 47 de ani, le-a spus anchetatorilor că prietenul ei (42 de ani) a fost prins într-o valiză și a murit în timpul unui joc de v-ați ascunselea, în 2020, potrivit CNN.

Potrivit înregistrărilor instanței, cuplul din Florida a băut chardonnay și a făcut puzzle-uri în apartamentul lor din Winter Park. Ei s-au gândit că „ar fi amuzant” să sară într-o valiză ca parte a jocului, potrivit unei declarații de arestare din partea Biroului șerifului din Orange County.

Când Jorge Torres Jr,  de 42 de ani, a intrat într-o valiză albastră, două dintre degetele lui erau afară, așa că ea a presupus că el o poate deschide, se mai arată în declarația acuzatei.

Ea a urcat la etaj să se culce și a crezut că el va ieși singur din valiză, dar s-a trezit dimineață și a văzut că el era încă blocat.

„Dovezile prezentate în timpul procesului au inclus înregistrări video găsite pe telefonul lui Boone în care Torres putea fi auzit implorând frenetic să fie eliberat în timp ce Boone râdea și îl respingea de mai multe ori”, se arată într-un comunicat al biroului procurorului Andrew Bain .

În videoclipurile pe care le-a înregistrat, bărbatul putea fi auzit spunându-i femeii că „nu poate respira” și cerea „să fie eliberat din valiză”. Boone i-a răspuns cu: „Asta primești”, „Așa mă simt când mă înșeli” și alte batjocuri”.

„Nu pot să respir, serios”, a spus prietenul ei în înregistrarea video de pe telefon.

În timpul procesului de 10 zile, apărarea lui Boone a declarat că aceasta suferea de „sindromul soției agresate” și se temea pentru viața ei. Boone a declarat, de asemenea, că a crezut că Torres ar putea ieși din valiză. 

„Doar șoc. Ea este șocată, știi”, a spus James Owens.

Boone urmează să fie condamnată pe 2 decembrie, potrivit comunicatului biroului procurorului general.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite