O femeie a sunat la 911 pentru a spune că e urmărită. Trei ani mai târziu au fost găsite rămășițele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămășițele unei femei din Texas care a dispărut în urmă cu mai bine de trei ani după ce a sunat la 911 pentru a spune că este urmărită au fost găsite într-o zonă împădurită, a anunțat Biroul șerifului din comitatul Panola.

Lauren Thompson avea trei copii
Lauren Thompson avea trei copii

Lauren Thompson, mamă a trei copii, a dispărut pe 10 ianuarie 2019. Abia în luna iulie a acestui an, au fost localizate rămășițele scheletice, a declarat marți șeriful Cutter Clinton în cadrul unei conferințe de presă, potrivit NBC News. 

Înregistrările dentare au fost folosite pentru a identifica rămășițele ca fiind ale lui Thompson.

„Biroul nostru va fi sârguincios în urmărirea tuturor indiciilor de investigație”, a spus el.

Biroul nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii vineri.

În ziua în care Thompson a dispărut, ea a sunat la 911 și i-a spus operatorului că ea crede că cineva o urmărește, a declarat șeriful de atunci Kevin Lake pentru emisiunea „Dateline” de la NBC. Lake a declarat că Thompson părea „dezorientată” și confuză în timpul apelului și a spus că a fugit din mașina ei. Apelul s-a încheiat brusc după 21 de minute. Lake a spus că el crede că este posibil ca bateria telefonului ei mobil să se fi descărcat.

Forțele de ordine au găsit vehiculul lui Thompson blocat în noroi pe marginea unui drum din comunitatea Rock Hill, a declarat Lake.

Autoritățile au reușit să ia legătura cu persoanele cu care Thompson fusese mai devreme în acea zi. O persoană le-a spus anchetatorilor că se pare că se aflau în zonă pentru a pescui, potrivit lui Lake. Acea persoană a spus că se aflau în mașină cu Thompson când aceasta ar fi ieșit de pe șosea.

El a povestit că atunci i-a spus că va merge pe jos până la casa lui pentru a lua un vehicul care să îi scoată din noroi, dar apoi ea a luat-o la fugă în pădure”, a declarat Lake pentru „Dateline”.

La momentul respectiv, Lake a spus că nu aveau nicio informație care să îi facă să creadă că persoanele cu care se afla Thompson erau implicate în dispariția ei.

Biroul șerifului nu a anunțat niciodată în mod public vreun suspect sau o persoană de interes.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite