O femeie a fost salvată dintr-o mașină scufundată într-un pârâu, după 15 ore VIDEO

0
Publicat:

O femeie a petrecut 15 ore pe un vehicul scufundat într-un pârâu din California, înainte de a fi salvată, scrie The Independent.

Un rulotist, Bob Sitzwohl, a văzut-o strigând, și a alertat autoritățile competente, a relatat NVC News.

Ea a fost salvată cu ajutorul unui elicopter al California Highway Patrol, care a reușit să coboare un tehnician pentru a o prinde pe femeie și a o trage în siguranță.

Operațiunile de salvare ale femeii Captură video
Operațiunile de salvare ale femeii Captură video

"Ar fi putut avea un cu totul alt rezultat. Ar fi putut fi dusă în aval, dar ea a fost suficient de puternică pentru a se urca pe partea de sus a vehiculului", a declarat șeful de batalion Kent Carlin, de la Alameda Fire, a relatat CBS News.

"Poate din tenacitatea ei sau din noroc. Nu știu ce a fost. Întreaga cabină a fost scufundată, așa că ea a reușit să înoate pe fereastră și să se urce singură pe vehicul."

În imaginile video de la salvare se vede cum un elicopter plutește deasupra vehiculului, iar unul dintre membrii personalului o apucă în siguranță.

"Apa era semnificativ de rapidă când am ajuns, îmi pot doar imagina că noaptea trecută curgea ceva mai greu", a declarat dl Carlin, citat de ktvu.com, afiliat Fox News.

Potrivit pompierilor, femeia și-a pierdut telefonul împreună cu alte obiecte, inclusiv geanta. "A fost extrem de norocoasă. Dacă nu ar fi fost nimeni în zona de camping, ea ar fi putut rămâne acolo mult mai mult timp", a declarat Carlin.

Femeia a fost transportată la un spital local și se așteaptă ca aceasta să se recupereze complet.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite