NBC: Studenții de la Harvard se alătură protestelor împotriva acțiunilor israeliene din Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit postului TV, protestatarii cer conducerii universității „să divulge toate informațiile despre investițiile în Israel, care continuă genocidul în Fâșia Gaza”.

Gaza. Foto: Arhiva Adevărul
Gaza. Foto: Arhiva Adevărul

Studenții de la Universitatea Harvard s-au alăturat protestelor care au loc în mai multe instituții de învățământ din SUA împotriva acțiunilor israeliene din Fâșia Gaza, a relatat NBC News miercuri .

Studenții care protestează împotriva operațiunii Israelului în Fâșia Gaza au înființat o tabără de corturi pe terenul universității. După cum notează postul TV, protestatarii cer  conducerii universității „să divulge toate informațiile despre investițiile în Israel, care își continuă genocidul în Fâșia Gaza”. Toate aceste fonduri ar trebui folosite pentru a-i sprijini pe palestinieni, spun studenții.

Anterior, poliția din New York a reținut cel puțin 100 de studenți ai Universității Columbia care au montat corturi pe gazonul campusului pentru a protesta împotriva politicilor israeliene din enclavă. Activiștii au încercat, de asemenea, să perturbe discursul fostului secretar de stat american Hillary Clinton la Universitatea Columbia, numind-o criminală de război. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite