Video Momentul viral în care Bill Clinton este confundat cu Joe Biden într-un restaurant din Georgia: „Eşti Joe? O, Doamne!”

0
Publicat:

O femeie care lucrează la un mare restaurant fast food din statul Georgia, l-a confundat pe fostul președinte Bill Clinton cu Joe Biden. Angajata și-a dat seama rapid de greșeala sa. „Tu ești Joe? Domnul Joe?”

Bill Clinton este confundat cu Joe Biden într-un restaurant din Georgia FOTO: captura video
Bill Clinton este confundat cu Joe Biden într-un restaurant din Georgia FOTO: captura video

În timp ce făcea campanie pentru vicepreședintele Kamala Harris duminică, 13 octombrie, fostul președinte Bill Clinton a trecut pe la lanțul de fast-food și s-a trezit față în față cu un angajat șocat.

„Tu ești Joe? Domnul Joe”, l-a întrebat angajata pe Clinton, în vârstă de 78 de ani, care purta o jachetă pe care scria „USA” pe spate.

Angajatei i-au trebuit doar câteva secunde pentru a-și da seama că nu era președintele Joe Biden, ci cel de-al 42-lea președinte al SUA.

Corectându-și greșeala, angajata a spus: „Bill? O, Doamne. Bună Bill!”. 

Femeia a alergat apoi în jurul tejghelei pentru a-l îmbrățișa pe fostul președinte. Ținându-și brațele unul în jurul celuilalt, angajata i-a cerut unui coleg să facă o fotografie: „Acesta este Bill, oameni buni”.

Angel Urena, adjunctul șefului de cabinet al lui Clinton, a înregistrat întâlnirea și a împărtășit-o pe X. Momentul a devenit astfel viral. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite