Donald Trump a făcut din nou circ la tribunal. Fostul președinte a făcut acuzații jignitoare la adresa instanței

0
Publicat:

Donald Trump a fost amendat miercuri cu 10.000 de dolari pentru că a jignit o grefieră în timpul procesului.

Donald Trump FOTO Profimedia
Donald Trump FOTO Profimedia

„Acest judecător este un judecător foarte partizan cu o persoană cu adevărat partizană alături de el, poate şi mai partizană decât el”, a spus Trump în faţa camerelor de filmat, pe holul ce ducea spre sala de audieri.

Judecătorul Arthur Engoron a considerat că fostul preşedinte a agresat-o încă o dată verbal pe grefiera sa principală, în timp ce Donald Trump l-a asigurat că este vorba de o neînțelegere și că îl viza pe inamicul său Michael Cohen, care depune mărturie începând de marţi în acest dosar privind frauda asupra valorii activelor imobiliare ale Trump Organization.

Magistratul însă nu s-a lăsat înduplecat și a spus: „Martorul (Donald Trump) nu a fost credibil", și l-a amendat cu 10.000 de dolari, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Cu doar câteva zile înainte, Arthur Engoron îl amendase pe fostul președinte cu 5.000 de dolari pentru o postare considerată jignitoare la adresa grefierei sale, postare rămasă pe site-ul DonaldJTrump.com timp de 17 zile, deși magistratul i-a cerut să o șteargă. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite