Despăgubirea pe care McDonald's o are de plătit unei copile din Florida. Ce a pățit fata

0
Publicat:

Celebrul restaurant de tip fast-food McDonald's este nevoit să plătească despăgubiri în valoare de 800.000 de dolari unei copile, în vârstă de opt ani, după ce aceasta s-a ales în urmă cu patru ani cu arsuri grave atunci când un Chicken McNugget i-a căzut pe picior, relatează BBC.

Familia copilei a solicitat despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari. Foto: Unsplash (Arhivă)
Familia copilei a solicitat despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari. Foto: Unsplash (Arhivă)

Nefericita întâmplare a avut loc în anul 2019. La acea vreme Olivia Caraballo avea patru ani, iar totul s-a întâmplat în mașină, în timp ce își deschidea pachetul cu mâncare, comandat la un drive-thru din Tamarac, situat în apropierea orașului Fort Lauderdale, Florida. 

Familia copilei a solicitat despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari, iar în luna mai, un juriu a fost de părere că McDonald's și franciza sa sunt responsabile pentru incident. 

Avocații familiei au calificat hotărârea drept „memorabilă”. 

De fapt, sunt doar fericită că au ascultat opinia Oliviei și că juriul a putut lua o hotărâre corectă", a afirmat mama fetei, Philana Holmes. 

BBC a contactat McDonald's pentru comentarii. 

În fața instanței, avocații acuzării au oferit imagini ale arsurii, precum și înregistrări audio cu țipetele copilei. 

McDonald's a fost de părere că familia ar trebui să primească 156.000 de dolari fiindcă durerea copilei a dispărut după ce arsura s-a vindecat. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite