Decese misterioase. Trei marinari staţionaţi pe un portavion american au fost găsiţi morţi în mai puţin de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portavionul american USS George Washington FOTO Shutterstock
Portavionul american USS George Washington FOTO Shutterstock

Trei marinari de pe portavionul USS George Washington au fost găsiţi morţi în mai puţin de o săptămână, a anunţat marina americană. Serviciul de Investigaţii Criminale Navale şi autorităţile locale investighează decesele.

Unul dintre marinari a fost găsit fără suflare la bordul portavionului vineri, 15 aprilie, în timp ce ceilalţi doi au fost găsiţi morţi în locuri din afara bazei militare, pe 9 şi 10 aprilie.

„Deşi aceste incidente rămân în curs de investigare, nu există niciun indiciu iniţial care să sugereze că există o legătură între aceste evenimente tragice”, a spus comandorul Reann Mommsen, purtător de cuvânt al marinei americane, scrie CNN.

Momentan nu a fost făcută publică cauza morţii, dar a fost adusă la bordul navei o echipă specială de intervenţie rapidă psihiatrică.

Numele a doi dintre cei trei marinari au fost date publicităţii, în timp ce despre al treilea marinar nu au fost oferite încă date, ancheta fiind în curs de desfăşurare.

Marinarul decedat găsit pe 9 aprilie este Mikail Sharp, un specialist clasa a 3-a în servicii de vânzare cu amănuntul. Al doilea marinar, care a fost găsit decedat pe 10 aprilie, este Natasha Huffman, electrician de comunicaţii interioare clasa a 3-a.

„Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi colegii de navă ai marinarilor noştri”, a spus Reann Mommsen.

Portavionul USS George Washington face parte din clasa Nimitz cu propulsie nucleară. În prezent, se află în Newport News din Virginia, unde trece printr-un proces unic de înlocuire a combustibilului nuclear şi reamenajare a navei pentru operaţiunile viitoare. 

Nava de luptă se află la Newport News din august 2017.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite