Copil crescut într-o casă cu 300 de șobolani și alte animale. S-a întâmplat în Florida VIDEO

0
Publicat:

O femeie care își creștea copilul în condiții insalubre a fost arestată miercurea trecută în Florida, SUA. În locuința sa polițiștii au găsit peste 300 de șobolani, dar și alte animale, libere și în cuști, fără apă și fără mâncare, conform FOX 8 News.

Pe numele femeii au fost emise 12 capete de acuzare Foto: Captură video
Pe numele femeii au fost emise 12 capete de acuzare Foto: Captură video

Biroul șerifului din Citrus County, Florida a fost alertat miercuri seară cu privire la un caz de cruzime împotriva animalelor, într-o locuință din Beverly Hills.

Ajunși la fața locului, ofițerii au fost „copleșiți” de mirosul de amoniac „acumularea” de fecale, gunoi și alimente putrede a dus la o infestare de muște și gândaci.

Inițial aceștia au observat mai multe cuști și acvarii de sticlă în care erau ținuți șerpi și rozătoare, apoi au văzut mai mulți șobolani și pisici alergând prin casă.

Doar într-un dormitor cu găsit 50 de șobolani în cuști și alți peste 300 alergând liber.

Evident, aceste animale erau lipsite de toate necesitățile lor de bază”, potrivit Biroul șerifului.

Un al doilea dormitor găzduia un dihor într-o cușcă plină cu fecale și un câine înghesuit într-o ladă care era „mult prea mică”. Animalele nu aveau hrană sau apă în cuști.

Mai grav, un copil a fost găsit într-un al treilea dormitor plin cu gunoi, „unde până și salteaua era acoperită cu gândaci”, potrivit ofițerilor. De asemenea podeaua era pătată de sânge, după ce pisicile ar fi omorât un șobolan.

Inculpata, Shannon Marie Morgan în vârstă de 38 de ani a fost arestată, iar pe numele ei au fost emise 12 capete de acuzare de cruzime față de animale și o acuzație de neglijare a copilului. Cauțiunea a fost stabilită la 26.000 de dolari.

Abuzul de orice fel nu ar trebui tolerat”, a spus șeriful Mike Prendergast.

Condițiile acestei reședințe au fost atât de proaste, încât personalul de la Oficiul Sheriff a fost avertizat să intre. Nici copiii și nici animalele nu ar trebui să suporte vreodată acest tip de mediu. Este esențial ca cetățenii noștri să raporteze orice semne posibile de neglijare a copiilor sau a animalelor.

Inițial inspectorii au scos din casă șapte pisici, un câine și un dihor și urmau să revină și pentru restul animalelor rămase.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite