Șoarece filmat într-un salon de Pediatrie de la Spitalul din Șimleu Silvaniei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul orașului a declarat că a cerut conducerii spitalului să întreprindă toate eforturile pentru curățenia unității medicale. Spitalul se află în reabilitare.

O filmare cu un  șobolan care se plimbă prin secția de Pediatrie a Spitalului Orășenesc din Șimleu Silvanie a pus pe jar autoritățile locale și medicale.

Imaginile au fost postate de un pacient și confirmate și de alte persoane internate în spital, potrivit site-ului local salajulliber.ro

Spitalul se află în subordinea primăriei locale și inclusiv primarul a reacționat la aflarea știrii că șobolanii și șoarecii umblă ca la ei acasă în spital.

Șobolani au fost văzuți și pe holurile spitalului FOTO Captură video
Șobolani au fost văzuți și pe holurile spitalului FOTO Captură video

Edilul a trimis de urgență echipa de deratizare, cerând să fie capturați toți inamicii.

 „Am avut o discuție cu doamna manager de acolo. Noi avem un proiect de reabilitare. Nu contează câți șoareci sau șobolani au fost capturați contează să fie prinși toți și să avem un spital curat", a  spus primarul Cristian Lază pentru salajulliber.ro.

Șobolanii nu sunt singura problemă din spital. Pacienții reclamă mizeria de nedescris din saloane, dar și hrana care lasă de dorit.

Șobolani și în alte spitale

Imagini halucinante cu șobolani mișunând printre pacienți au fost suprinse și la Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Aici angajaţii spitalului au filmat un şobolan care se plimba prin salonul unui pacient. 

Filmarea este făcută cu un telefon mobil. Șobolanul a fost văzut într-o zonă tampon a spitalului. Aici, pacienţii stau o perioadă unde sunt sub observaţie, apoi sunt spitalizaţi în clinici. 

În urma incidentului a fost demarată o anchetă internă la unitatea medicală din Iaşi.

„Angajatul care era de tură trebuia să îşi anunţe superiorii ierarhici care luau măsurile care trebuiau. Este dintr-o zonă tampon, pare a fi zona tampon, dar vom vedea pe acele înregistrări", a spus şi Bogdan Mucenica, medic psihiatru Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite