Chavez sugerează că SUA ar fi putut inocula cancerul mai multor lideri sud-americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chavez a suferit anul acesta de cancer
Chavez a suferit anul acesta de cancer

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a sugerat că americanii ar fi dezvoltat o tehnologie secretă de a inocula cancerul, ceea ce ar putea explica faptul că mai mulţi lideri ale unor state din America Latină au suferit de această boală în ultimii doi ani.

Ipoteza lansată de Chavez vine a doua zi după ce preşedinţia de la Buenos Aires anunţase că şeful statului, Cristina Kirchner, a fost diagnosticată cu o tumoare la glanda tiroidă şi urmează să fie operată.
"Nu acuz pe nimeni. Dar nu-i aşa că nu ar fi chiar neobişnuit ca americanii să fi dezvoltat o tehnologie pentru a inocula cancerul, fără ca nimeni să ştie?", a spus miercuri Chavez la o reuniune militară la Caracas.

Coincidenţă ciudată

El a subliniat că este "foarte, foarte, foarte ciudată" coincidenţa îmbolnăvirii de cancer a mai multor lideri sud-americani în ultimii doi ani, chiar în preajma unor campanii electorale. "Este o serie neagră greu de explicat", a spus liderul venezuelean.
În afară de argentiniana Cristina Kirchner şi chiar Hugo Chavez, care s-a refăcut după un cancer în zona pelviană, au mai suferit de tumori brazilienii Luiz Inacio 'Lula' da Silva şi Dilma Roussef, precum şi paraguayanul Fernando Lugo.

Americanii ar avea precedente

De asemenea, Chavez a povestit că prietenul său, cubanezul Fidel Castro, care a supravieţuit unor multiple tentative de asasinat, l-a avertizat să fie foarte atent la ce mânâncă, deoarece alimentele pot fi vehiculele transmiterii multor boli.

Chavez a amintit şi de dezvăluirile făcute anul acesta referitoare la implicarea SUA, între 1946 şi 1946, în unele experimente efectuate în Guatemala în care mai mulţi oameni au fost cobaii expuşi la boli cu transmitere sexuală. "Asta a fost acum 50 de ani. Se va descoperi peste 50 de ani că SUA a infectat şefi de state cu cancer?", a mai întrebat el.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite