VIDEO Pilotul lui Putin, dezvăluiri despre liderul de la Kremlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul comandant de pe aeronava prezidenţială rusă a povestit la postul de televiziune NTV despre obiceiurile liderului de la Kremlin în timpul călătoriilor sale în ţară şi străinătate.

Mesele pentru călătoriile lui Vladimir Putin sunt pregătite cu mult timp în avans, potrivit comandantului avionului prezidenţial rus. În ajunul vizitei lui Putin într-o ţară străină, bucătarii cumpără produse locale şi gătesc pentru zborul de întoarcere, a spus pilotul pentru postul de televiziune rus NTV. Pilotul lui Vladimir Putin a dezvăluit că toate vasele sunt pregătite în avans şi livrate la bord în cutii închise.

Potrivit pilotului Vladimir Fedoruşkin, bucătăria avionului prezidenţial Il-96 este situată la primul etaj de unde o stewardesa specială vine şi îi serveşte masa lui Vladimir Putin.

Pilotul a povestit că au fost cazuri în care liderul de la Kremlin nu a fost mulţumit de mâncarea ce i-a fost oferită. El spune că , în general, liderii ţării mănâncă foarte puţin în timpul zborurilor, asta dacă nu este vorba de călătorii lungi, a subliniat Fedoruşkin. În timpul vizitelor preşedintelui în străinătate, personalul care se ocupă de hrana şefului statului călătoreşte în avans în ţara de destinaţie, cumpără produse de acolo şi pregăteşte mesele pentru întoarcere, a adăugat pilotul.

Fostul comandant al aeronavei prezidenţiale a povestit şi despre un zbor în condiţiile meteorologice extreme, cu vânt puternic, cu Vladimir Putin la bord, pe ruta Moscova - Sankt Petersburg. „Vremea la Moscova şi Sankt Petersburg era foarte proastă pentru zbor, cu un vânt lateral, violent. Dar am decolat. Şi la o înălţimea de 5-6 metri, ne-am găsit pomenit în inima unei turbulenţe puternice“, a spus Fedorushkin.

 „La Sankt Petersburg ploua, apa era aproape pe pistă. Şi avem o manşă care se rotea doar la o treime, pentru virajul pe care trebuia să-l facem la aterizare ", a adăugat pilotul . În ciuda condiţiilor meteo dificile, avionul prezidenţial rus a aterizat pe aeroportul din Sankt Petersburg, Pulkovo. Putin l-a chemat apoi pe Vladimir Fedoruşkin în biroul său şi l-a întrebat ce s-a întâmplat, îşi aminteşte pilotul. „Desigur, a fost neplăcut. Probabilitatea de a ieşi de pe pista era de 90% ", a recunoscut comandantul .

Avionul prezidenţial rus este un Iliuşine Il-96-300PU cu patru motoare, modificat pe scară largă, cu un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Aeronava prezidentială a costat 430 de milioane de euro şi este un adevarat palat zburător de un lux incredibil. Toaleta este placată cu aur, există dormitor cu un pat imens, sală de conferinţe, de fitness şi bucătărie.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite