Un bărbat misterios văzut cu Putin de Ziua Victoriei stârneşte zvonuri despre succesiune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dmitri Kovalev şi Vladimir Putin au purtat o discuţie lungă în ziua Paradei FOTO Twitter
Dmitri Kovalev şi Vladimir Putin au purtat o discuţie lungă în ziua Paradei FOTO Twitter

Zvonurile despre un potenţial înlocuitor al preşedintelui rus Vladimir Putin au apărut din cauza acţiunilor liderului de la Kremlin din timpul Paradei de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste ce a avut loc la Moscova, pe 9 mai.

Videoclipurile cu Putin vorbind cu un bărbat în timpul paradei au început să circule pe reţelele sociale, unii speculând că acest bărbat l-ar înlocui într-o zi pe liderul rus.

Pilotul de curse ucrainean Igor Suşko a distribuit clipul care are peste 45.000 de vizualizări, pe pagina sa de Twitter. El a susţinut că bărbatul cu care vorbea Putin se numea Dmitri Kovalev.

Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră în Piaţa Roşie este şeful departamentului administraţiei prezidenţiale Dmitri Kovalev”, a scris Suşko pe Twitter.

Revista Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului. În tweetul său, Suşko a mai spus că identitatea este încă neconfirmată în acest moment.

„Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Suşko.

Baza, pagina Telegram axată pe ştiri, a susţinut, de asemenea, că Putin vorbeşte cu Kovalev şi că este un potenţial succesor al liderului de la Kremlin.

„Dmitri Kovalev merge pe lângă Putin, are 36 de ani şi este şeful unuia dintre departamentele Administraţiei Prezidenţiale”. "Pe pagina de Telegram a lui Kovalev sunt o mulţime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin la hochei, sport iubit de liderul de la Kremlin", scrie Baza.

Deşi Putin nu a anunţat public că va demisiona din funcţia de preşedinte, în ultima vreme au circulat constant speculaţii cu privire la sănătatea lui.

Au fost răspândite mai multe zvonuri că ar putea avea boala Parkinson sau cancer.

Kremlinul a negat astfel de speculaţii, dar asta nu i-a împiedicat pe observatori să cerceteze mici detalii din videoclipurile cu Putin la diverse întâlniri.

Te-ar putea interesa şi 

Putin dă semne de slăbiciune: şi-a acoperit picioarele cu o pătură la parada militară. „Există motive de îngrijorare, dar trebuie să fim atenţi la ce ne dorim“

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite