Un avion a aterizat forţat, în afara pistei, în Moscova. Bilanţul incidentului, 23 de răniţi, printre care şi nouă copii. Incidentul, filmat de pasageri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite după ce un avion de pasageri a efectuat miercuri o aterizare forţată pe un câmp lângă un aeroport din Moscova, în urma defectării motoarelor aeronavei ca umare a lovirii unui stol de păsări, au declarat surse din cadrul autorităţilor ruse, citate de TASS.

"În total au fost răniţi 23 de oameni, inclusiv nouă copii", a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă.

Un oficial din cadrul Agenţiei ruse de Transport Aerian a transmis că patru pasageri au fost spitalizaţi, arată mediafax.ro. "La scurt timp după decolare, avionul a lovit un stol de pescăruşi, unele păsări fiind aspirate de motoare (...) Aterizarea de urgenţă a avut loc într-un lan de porumb aflat la mai puţin de un kilometru de pista aeroportului", a precizat oficialul.

Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, la bordul căreia se aflau 234 de persoane, inclusiv şapte membri ai echipajului, a decolat de la aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei şi se îndrepta spre Simferopol în Crimeea.

Imagine indisponibilă
Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite