Serviciile secrete ruse fac restructurări din cauza crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serviciile Secrete Federale ruse (FSB) trebuie să restructureze personalul FOTO www.rferl.org
Serviciile Secrete Federale ruse (FSB) trebuie să restructureze personalul FOTO www.rferl.org

Se pare că Serviciile Secrete Federale din Rusia trebuie să facă restructurări, reducându-şi personalul cu 10%, totul pe fondul crizei economice severe declanşate de scăderea preţului petrolului, dar şi din cauza sancţiunilor occidentale impuse ţării privind politica dusă în Ucraina, anunţă „Moscow Times“.

Se pare că fiecare filială a Serviciilor Secrete Federale ale Rusiei (FSB), agenţia de securitate internă ce a urmat după desfiinţarea KGB, a primit ordin de la directorul agenţiei Alexander Bortnikov să reducă personalul, raportează website-ul Fontanka.ru, din Sankt Petersburg.

Primele tăieri de personal se vor face la diviziile regionale de planificare financiară şi economică, iar slujbele persoanelor care au ieşit deja la pensie nu vor mai exista, arată raportul agenţiei de ştiri din Sankt Petersburg, citat de „Moscow Times“.

În acelaşi mod, forţele de poliţie federale vor fi reduse „cu cel puţin 10 procente“, notează Fontanka.ru, citând un ordin al directorului Vladimir Kolokolţev, din Ministerul de Interne.

Filialele regionale ale poliţiei sunt şi ele blocate, nemaiputând face angajări în acest an.

Rusia a intrat într-o criză economică serioasă în ultimul an din cauza prăbuşirii preţului petrolului, dar şi din cauza sancţiunilor impuse de Occident privind politica dusă în Ucraina, conchide „Moscow Times“.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite