Rusoaică voluntar în Ucraina, dezvăluiri șocante. Femeile din unitatea sa, folosite ca sclave sexuale pentru ofițeri de rang înalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un militar rus detașat în Ucraina a declarat că ofițeri de rang înalt au folosit femeile medic din propria armată ca sclave sexuale și le-au pedepsit pe cele care nu cooperau.

Mărturia cutremurătoare a unei rusoaice din Ucraina FOTO Profimedia
Mărturia cutremurătoare a unei rusoaice din Ucraina FOTO Profimedia

Soldatul, identificat ca Margarita, a declarat pentru Radio Free Europe/Radio Liberty că femeile medic din unitatea sa au fost transformate în "soții de teren" care trebuiau să gătească și să facă curat pentru ofițerii de pluton, precum și să le "facă pe plac" din punct de vedere sexual, potrivit businessinsider.com.

Ea a spus că ofițerii au încercat să o convingă să fie una dintre aceste soții de teren pentru un colonel, dar că a refuzat. Ea a aflat că, drept urmare, comandanții au primit ordin să o "pedepsească sever".

"Timp de o lună am trăit doar afară. Când alții își petreceau noaptea în corturi și case, eu dormeam pe jos, lângă drum, într-o pădure mică... Au vrut să mă corupă pentru ca eu să accept să mă culc cu colonelul", a spus ea, potrivit traducerii The Daily Beast.

Margarita a spus că a văzut cum militarii au încercat să "plaseze" alte șapte femei la comandanți de pluton.

O femeie care a fost pusă să fie "soție de campanie" a rămas cu handicap permanent după ce ofițerul a împușcat-o în timp ce era beat, a spus Margarita, adăugând: "Au aranjat totul ca să pară că ucrainenii au făcut-o".

Alte femei membre ale serviciului au fost forțate să se culce cu mai mulți bărbați, a spus ea.

O colegă de-a ei a fost "pasată de colo-colo", a adăugat Margarita, iar după aceea un ofițer i-a spus: "Am încasat bani de la Alinka, așa că hai să încasăm și de la tine!", potrivit The Daily Beast.

Pedepsele făceau parte din viața militară în Ucraina, a spus Margarita.

Ea a mai adăugat că soldații care nu doreau să lupte pe front erau, de asemenea, pedepsiți. Acestea includeau dezbrăcarea lor și punerea lor în subsoluri reci, pline de șobolani.

Dacă acest lucru nu funcționa, soldații erau puși să sape și să se culce în propriile lor morminte, fiind apoi acoperiți de pământ. Liderul unității "trăgea apoi la întâmplare în jurul mormântului".

Margarita, care s-a oferit voluntară pentru războiul din Ucraina după ce anterior a servit în armata rusă până în 2017, a vorbit după ce s-a întors acasă, în Rusia.

Ea a spus că, de la întoarcere, a fost în reabilitare și a avut coșmaruri și atacuri de panică și s-a străduit să se adapteze din nou la viața civilă.

Soldații ruși au fost acuzați de agresiuni sexuale și violuri împotriva ucrainenilor în timpul conflictului. Un anchetator pentru crime de război a declarat în noiembrie anul trecut că, în unele cazuri, comandanții ruși au ordonat trupelor lor să comită violențe sexuale în Ucraina.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite