Rușii și-au doborât propriul elicopter KA-29: „Zbor veșnic, fraților”

0
Publicat:

Un elicopter rusesc a fost doborât de forțele ruse, lângă Anapa, potrivit BBC. Mai multe canale de Telegram militariste ruse au raportat doborarea unui elicopter Ka-29.

Ka-27 „Helix”. Foto: Wikimedia Commons
Ka-27 „Helix”. Foto: Wikimedia Commons

În Anapa, apărarea noastră aeriană a doborât propriul nostru elicopter. KA-29 căuta (bărci fără pilot), unul dintre Pantsir-urile noastre a lovit un elicopter (Conform versiunii preliminare, din cauza unei defecțiuni a sistemului prieten sau dușman)”, a scris canalul „Treisprezece”, potrivit BBC.

Alte surse pro-militare ruse au raportat, de asemenea, incidentul. Potrivit acestora, patru persoane au murit în urma accidentului.

Zbor veșnic, fraților”, spune canalul Voevoda Broadcasts TG. Există o fotografie cu elicopterul Ka-29 postată acolo.

Ministerul rus al Apărării și armata ucraineană nu au făcut nicio declarație cu privire la elicopterul rus doborât.

Vești proaste pentru Ucraina: Rusia utilizează pentru prima dată bomba de trei tone, care spulberă instant clădirile VIDEO

Joi, 20 iunie 2024, armata rusă a lansat pentru prima dată o bombă glisantă de trei tone, denumită FAB-3000, asupra unui punct de concentrare al trupelor ucrainene în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, conform agenției de presă EFE, citată de Agerpres.

Mișcarea amplifică conflictul dintre Rusia și Ucraina și ridică îngrijorări cu privire la escaladarea violențelor în regiune. În imagini se poate vedea cum puterea enormă și inevitabilă a celor trei tone de explozibil distruge complet trei clădiri.

Forţele aerospaţiale ruse au utilizat pentru prima oară o bombă FAB-3000 cu modul de glisare şi control al zborului UMPK", a declarat o sursă militară pentru agenţia oficială de presă rusă TASS.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite