Problemele de memorie ale lui Putin ridică zvonuri că ar suferi de demență

0
Publicat:

Zvonurile despre problemele grave de sănătate ale dictatorului rus Vladimir Putin primesc noi dovezi. Și nu este vorba doar despre starea sa fizică, ci și despre starea sa mentală.

Vladimir Putin FOTO: Profimedia
Vladimir Putin FOTO: Profimedia

După tentativa de lovitură de stat a PMC Wagner, Putin a început să apară mai des din buncărul său, angajându-se în evenimente publice, în speranța de a-i convinge pe cetățenii ruși că este "foarte bine" și că țara se presupune că se află sub "controlul său complet", potrivit english.nv.ua.

Cu toate acestea, astfel de trucuri de propagandă au partea lor întunecată, cu cât dictatorul rus apare mai des în public, cu atât se face mai des de râs.

Un astfel de incident a avut loc pe 20 iulie, când pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video care arată întâlnirea lui Putin cu criminalii săi de război.

În timpul evenimentului, a întrebat despre vârsta copiilor unuia dintre participanți, dar a uitat imediat răspunsul. Copilul în vârstă de nouă ani a fost transformat în mod eronat în mintea sa într-un "copil de trei ani", dezvăluind potențiale dificultăți în reținerea informațiilor recent auzite.

"Câți ani are cel mai mic?" a întrebat Putin.

"Cel mai mic are nouă ani", a venit răspunsul.

"Și cel mai mare?".

"Cel mai mare are 23 de ani".

"Vedeți, aveți doi copii, iar cel mai mic are doar trei ani", a rezumat dictatorul.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite