Prezentatorul Tucker Carlson îi va lua un interviu președintelui Vladimir Putin

0
Publicat:

Vedeta americană Tucker Carlson, care se află în prezent într-o vizită în Federația Rusă, a anunțat că îl va intervieva pe președintele Vladimir Putin într-o postare pe platforma de socializare X.

Tucker Carlson FOTO: Twitter/Arhivă
Tucker Carlson FOTO: Twitter/Arhivă

„Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei, Vladimir Putin”, a declarat vedeta conservatoare într-un clip postat pe X, fostul Twitter.

Carlson consideră că un interviu cu președintele rus este parte a datoriei de jurnalist de a informa corect oamenii.  

Vedeta s-a aflat la conducerea emisiunii „Tucker Carlson Tonight” între 2016 și 2023, bărbatul în vârstă de 50 de ani devenise una dintre cele mai influente voci din media americană conservatoare, acuzat de popularizarea teoriilor conspiraționiste și alte teme controversate.

Carlson este, de asemenea, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Donald Trump, fostul președinte republican care este favorit pentru a se opune lui Joe Biden în alegerile prezidențiale americane din noiembrie.

Prezentatorul nu a precizat când va avea loc interviul cu Vladimir Putin și nici când va fi difuzat. „O vom face în scurt timp”, a transmis el pur și simplu.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la posibilitatea acestui interviu în mediul online și pe unele canale media din Rusia, după apariția informației că vedeta americană se află în Moscova.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite