Pasagera unui avion, reținută de poliție după ce forțează un bărbat să întrețină relații sexuale orale în văzul tuturor. Printre pasageri erau și copii VIDEO

0
Publicat:

O pasageră a unui avion a fost acuzată că a forțat un bărbat să întrețină relații sexuale orale cu ea, într-un zbor care plecase din Antalya spre Moscova.

Valeria a încercat să mituiască echipajul ca să închidă ochii la gestul său
Valeria a încercat să mituiască echipajul ca să închidă ochii la gestul său FOTO captură Daily Mail

Femeia a fost reținută când a ajuns pe aeroportul Vnukovo din Moscova, scrie Daily Mail.

Pasagerii și echipajul au aplaudat și au aclamat când poliția a intrat la bord și a reținut-o pe femeie, pe nume Valeria, în vârstă de 29 de ani.

Actul sexual a avut loc pe un zbor de cinci ore al Pobeda Airlines, printre pasageri fiind și copii.

Bărbatul care stătea lângă ea ar fi încercat inițial să reziste și să o împingă, potrivit martorilor.

"Pe un zbor de la Antalya la Moscova, o pasageră a intrat în frenezie și l-a violat pe vecinul ei", a relatat postul de știri rus Gazeta.ru.

"I-a tras pantalonii jos și a comis acte violente de natură sexuală. Mai târziu, vecinul a încetat să reziste. Toate acestea s-au întâmplat în fața însoțitorilor de zbor și a celorlalți pasageri", scrie cotidianul citat.

"Surprinzător, însoțitorii de zbor au așteptat până la sfârșitul acțiunii și apoi au mutat-o pe Valeria pe alt loc. Femeia s-a opus și nu a vrut să-și părăsească noul tovarăș", relatează Media Shot.

Un alt pasager bărbat a fost desemnat să o păzească pe durata restului zborului. Potrivit martorilor, femeia ar fi fost "intoxicată", probabil cu alcool, când s-a îmbarcat în Turcia.

Pe parcursul zborului, ea a fost violentă cu echipajul de zbor și a fumat o țigară electronică, în ciuda cererilor repetate de a înceta să o facă, potrivit martorilor.

Valeria a declarat pentru canalul media BAZA că nu regretă comportamentul său.

"Totul a fost bine", a spus ea. "M-am distrat bine în avion. Ei bine, a fost un pic mai mult decât atât."

Femeia a susținut că a fost amendată cu 500 de ruble – aproximativ 4 euro - pentru comportamentul său.

Însă comportamentul său i-a "scandalizat" pe ceilalți pasageri.

Astfel, femeia a cerut apă fierbinte pe care turnat-o pe podea.

Când avionul a aterizat pe aeroportul Vnukovo, ea a încercat să mituiască echipajul de zbor cu o bancnotă americană de o sută de dolari pentru a mușamaliza ceea ce s-a întâmplat.

O însoțitoare de zbor a pus bancnota în coșul de gunoi, iar apoi Valeria a fost văzută golind gunoiul pe podeaua avionului pentru a-și banii.

În timp ce un polițist o escorta în aplauzele celor de la bord, ea i-a spus acestuia: "Nu mă duc nicăieri cu un prost ca tine."

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite