Momentul dramatic în care o tânără este înghițită de valurile Mării Negre. Oamenii priveau și filmau ultimele clipe ale fetei VIDEO

0
Publicat:

O tânără de 20 de ani și-a pierdut viața, în stațiunea rusă Sochi, după ce a fost smulsă de valurile învolburate ale Mării Negre. Tragicul eveniment s-a petrecut chiar sub ochii iubitului său, care nu a putut interveni.

Fata a pierit în valurile Mării Negre, chiar sub ochii iubitului său. FOTO  Dario / X
Fata a pierit în valurile Mării Negre, chiar sub ochii iubitului său. FOTO Dario / X

Nefericitul eveniment a fost filmat de turiști, potrivit The Mirror. Diana Belyaeva, în vârstă de 20 de ani, un fotomodel la început de carieră, se afla cu iubitul ei pe plaja din stațiunea rusă Soci, când s-a produs nenorocirea.

Nimeni nu a sărit în ajutorul fetei, oamenii priveau și filmau ultimele clipe ale tinerei care se zbătea pentru viaţa ei, după ce a fost trasă de curenţii de apă şi izbită de valuri.

Valurile puternice au smuls-o practic pe fată din brațele iubitului și au înghițit-o. Victima a încercat din răsputeri să iasă la mal, dar nu a putut, fiind lovită constant de valuri mari.

Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoşătoare şi trebuie să reacţionezi imediat. Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute", a explicat un localnic, potrivit Mirror.

FOTO Diana Belyaeva, 20 de ani / Instagram
FOTO Diana Belyaeva, 20 de ani / Instagram

Iubitul ei, cuprins de panică, încearcă să obțină ajutor și chiar se grăbește să intre în apele letale pentru a o salva.

Tânăra a fost căutată de scafandrii și se pare că trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit câteva zile mai târziu, la câțiva kilometri distanță de tragicul incident, în districtul Khostinsky.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite