Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Camerele o surprind îndreptându-se spre plajă, înainte de a fi găsită fără viață | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile surprinse de camere o arată pe DJ Lalla plecând de la cazare şi îndreptându-se spre plajă. Filmarea este făcută la ora 8.40 dimineaţa. Trupul acesteia a fost găsit de turiști la 10:20, la aproape două ore de la momentul filmării, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în mare pentru ultima dată.  

Laura Roșca alias DJ Lalla SURSA: Facebook
Laura Roșca alias DJ Lalla SURSA: Facebook

Laura Roșca alias DJ Lalla (34 ani) și-a găsit sfârșitul în zona de cluburi a stațiunii Mamaia în circumstanțe încă inexplicabile, mai ales că anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare.

Cunoscuții artistei sunt în stare de șoc. Aceasta prezenta și mixa în majoritatea cluburilor celebre din Capitală, lucra la un post de radio, însă se pare că nu toate lucrurile mergeau așa cum și-ar fi dorit aceasta.

Potrivit unor apropiați, Laura Roșca (34 ani), alias DJ Lalla, realizatoarea de emisiuni la Radio 3Net Florian Pittiș, a venit la Constanța cu două zile înainte de tragedie. Aceasta era cazată în Mamaia, la un amic cunoscut recent, acum o lună, pe TikTok. Acesta a primit vizita ei surpriză, Laura spunându-i că s-a certat cu iubitul său și vrea să stea la el. 

În dimineața de joi, 28 septembrie 2023, Laura Roșca a plecat dimineața din apartament. „Vreau să văd răsăritul“, i-ar fi spus ea amicului și a plecat pe plajă. De atunci, susține tânărul, nu a mai știut nimic de ea. 

Bunurile realizatoarei de 34 de ani au fost găsite, dar nu de polițiști, care le căutau de 48 de ore, ci de un bărbat care se plimba pe plajă. Acesta i-a alertat pe oamenii legii, care au venit și le-au ridicat. Este vorba despre o pereche de încălțăminte sport, telefonul și căștile. Acestea pot fi văzute și pe filmare. Geanta ei, cu actele de identitate și alte bunuri, nu se afla pe plajă. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite