Apariție rară în public a presupusei iubite a lui Putin. Alina Kabaeva a inaugurat un centru de gimnastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Kabaeva, fostă gimnastă și presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a avut o apariție publică rară la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei. Aceasta a ținut un discurs, dar nu a vorbit despre războiul din Ucraina sau despre sănătatea președintelui,  transmite tabloidul britanic Daily Mail.

Alina Kabaeva la inaugurarea centrului de gimnastică / Foto: captură video
Alina Kabaeva la inaugurarea centrului de gimnastică / Foto: captură video

Potrivit sursei, femeia de 39 de ani a fost văzută în public de mai puțin de 6 ori în acest an, ultima dată în septembrie. Astfel că apariția de la Soci este considerată rară.

Alina Kabaeva a ținut un discurs la eveniment și le-a spus tinerelor gimnaste că „imposibilul poate fi posibil”.

„Când eram la gimnastică, nici nu puteam să visez la astfel de condiții (cum sunt în noul centru de antrenament sportiv)”, a spus ea. „Dar, în viață, imposibilul este posibil. Rusia este o țară cu mari oportunități”, a continuat aceasta.

Campioana olimpică de gimnastică acrobatică, Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi avut o legătură romantică cu preşedintele Putin, a adus aurul Rusiei în 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena. Ea a fost inclusă pe lista celui de-al şaselea pachet de sancţiuni al Uniunii Europene.

Sportiva şi-a făcut debutul internaţional în anul 1996 şi a câştigat la Campionatele Europene din anul 1998. 

Ea a participat la Jocurile Olimpice de la Sidney, anul 2000, dar a greşit la proba cu cercul, lăsându-l să se rostogolească pe podea şi a reuşit să obţină doar bronzul.

Patru ani mai târziu, la Jocurile Olimpice de la Atena, sportiva a făcut mândră Rusia prin câştigarea aurului.

Alina Kabaeva a câştigat 18 medalii la Campionatul Mondial şi 25 medalii la Campionatul European, pe lângă premiile ei olimpice. La fel ca alţi sportivi ruşi, ea nu a scăpat de pata dopajului. Şi-a pierdut medaliile la un eveniment din 2001, după ce a fost testată pozitiv pentru o substanţă interzisă.

În prezent, aceasta este vizată de sancțiunile Uniunii Europene (UE) pentru presupusa sa legătură cu Vladimir Putin.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite