VIDEO Reşedinţa preşedintelui Republicii Moldova de la Condriţa, pichetată de activiştii Partidului Nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşedinţa de la Condriţa a preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost, sâmbătă, 28 noiembrie, pichetată de simpatizanţii formaţiunii politice Partidul Nostru. Sute de maşini s-au îndreptat spre Condriţa unde preţ de câteva ore i-au cerut şefului statului să demisioneze.

Protestatarii au cerut demisia benevolă a lui Nicolae Timofti şi au ameninţat că vor bloca drumurile naţionale în cazul în care nu o va face.

Potrivit serviciului de rpesă al formaţiunii, la protest au participat peste o mie şi jumătate de activişti ai Partidului Nostru care au venit la reşedinţa de stat cu peste 300 de automobile.

Ajunşi la clădirea reşedinţei, cei din „Orăşelul Moldovei” care protestează în faţa Parlamentului au cerut o întrevedere cu Nicolae Timofti pentru a-i transmite petiţia şi o cerere de demisia a şefului statului. Paza care a ieşit în întâmpinarea manifestanţilor a anunţat că Timofti lipseşte, după care protestatarii au cerut imediat o întrevedere cu persoanele oficiale, abilitate să reprezinte pe preşedintele ţării.

La întrevederea cu activiştii a venit şeful pazei preşedintelui, însă protestatarii au cerut vehement o întâlnire cu un consilier al preşedintelui în cazuul în care Timofti nu era pe loc. Aceştia au aşteptat până când petiţia i-a fost înmânată unui consilier al preşedintelui.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite