VIDEO Bărbatul care a omorât o femeie în oraşul Basarabeasca a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO simbol
FOTO simbol

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 53 de ani, suspectat de săvârşirea omorului unei femei din oraşul Basarabeasca, comis acum două luni. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, iar acum riscă pedeapsa cu închisoare de la 15 la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

În noaptea de 1 octombrie, persoane necunoscute au pătruns în domiciliul unei femei din oraşul Basarabeasca, în vârstă de 63 de ani, şi acţionând cu deosebită cruzime i-au aplicat multiple lovituri cu un obiect dur contondent pe toată suprafaţa corpului, după care a plecat într-o direcţie necunoscută. În rezultatul traumelor primite, femeia a decedat. Ca urmare a acţiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că omorul a fost săvârşit din cauza unei cerţi iscate între părţi.

Totodată, Poliţia reaminteşte despre cazul produs la fel în oraşul Basarabeasca, la data de 27 octombrie 2019, când a fost depistat cadavrul unei femei în vârsta de 40 ani, cu semne de moarte violentă. În cazul respectiv, poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 32 ani, care s-a dovedit a fi concubinul femeii decedate.

În acest context, Inspectoratul General al Poliţiei dezminte informaţiile apărute în sursele mass-media precum că infracţiunile ar fi fost comise de un ucigaş în serie, precizând că infracţiunile nominalizate nu au nici o legătură între ele, respectiv, crimele nu au fost comise de una şi aceeaşi persoană, făptaşii şi metoda de săvârşire a infracţiunilor fiind diferită.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite