UPDATE Alert─â fals─â cu bomb─â pe Aeroportul Chi┼čin─âu

0
0
Aeroport Chisinau

Poli┼úi┼čtii de frontier─â din punctul de trecere Aeroportul Interna┼úional Chi┼čin─âu au fost alerta┼úi luni, 4 iulie, ├«n jurul orei 7, despre o posibil─â minare a Aeroportului.

UPDATE 10.15 Poli┼úia de Frontier─â a anun┼úat c─â alarma cu explozive s-a dovedit a fi fals─â. ├Än prezent, se ├«ntreprind toate m─âsurile de rigoare pentru a identifica ┼či re┼úine persoana care a amenin┼úat Aeroportul.

Imediat dup─â primirea informa┼úiei, angaja┼úii Poli┼úiei de Frontier─â au anun┼úat toate entit─â┼úile care presteaz─â servicii ├«n aeroport ├«n vederea sporirii m─âsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de interven┼úie ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situa┼úii Excep┼úionale Serviciul Bomb-Tehnic ┼či altele.┬á

Concomitent, ├«n baza mesajului primit, a fost creat un grup de documentare a situa┼úiei, format din ofi┼úerii de investiga┼úii ┼či ofi┼úeri de urm─ârire penal─â ai Poli┼úiei de Frontier─â care au demarat ac┼úiuni de identificare a celui care a semnalat existen┼úa explozivelor.

Toţi călătorii au fost evacuaţi din Aeroport pe durata verificărilor, în vederea securităţii acestora.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite