Un spectacol aviatic de excepţie are loc astăzi la Aeroportul Internaţional Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit de la porţile oraşului. FOTO Arhivă Adevărul
Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit de la porţile oraşului. FOTO Arhivă Adevărul

Un show aviatic grandios are loc astăzi la Aeroportul Internaţional Chişinău. Evenimentul este organizat cu prilejul aniversării a 70 de ani de la crearea Aviaţiei Civile din Republica Moldova.

Acrobaţii aeriene, expoziţii de echipament aeronautic şi paraşutişti de peste hotare vor asigura un show aeronaut de excepţie. Evenimentul va culmina cu un spectacol nocturn la care vor evolua campioni mondiali din domeniu.

Cei pasionaţi de avioane au ocazia să admire diverse proiecţii pirotehnice şi demonstraţii executate de piloţi profesionişti din Moldova, România, Lituania, dar şi din alte ţări. Doritorii de a afla mai multe despre avioane pot urca la bordul aeronavei şi în cabina piloţilor. La eveniment este organizat iarmarocul aviatic, unde câteva companii vând machete de avioane, literatură aviatică, elemente de îmbrăcăminte a echipajului, suvenire din domeniul aviaţiei.

La eveniment, artiştii moldoveni vor susţine un concert, la care va evolua şi orchestra Departamentului Poliţiei de Frontieră cu un recital. Oaspeţii speciali ai evenimentului sunt membrii formaţiei Deepcentral.

Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit de la porţile oraşului. Transportul circulă în interval de 30 în 30 de minute, de la ora 9:30 până la 16:00, şi ajunge direct la locul destinaţiei – aeroportul vechi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite