Termocom îi atenţionează pe beneficiarii de compensaţii să-şi plătească datoriile la agentul termic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit furnizorului de agent termic, cei care nu au plătit nimic din datorii vor fi acţionaţi în judecată în mod prioritar
Potrivit furnizorului de agent termic, cei care nu au plătit nimic din datorii vor fi acţionaţi în judecată în mod prioritar

Furnizorul de căldură din Chişinău le solicită proprietarilor de apartamente care beneficiază de ajutor social din partea administraţiei publice locale să achite integral şi cât mai repede facturile la energia termică.

Termocom informează că din cei peste 25.000 de consumatori care beneficiază de ajutoare sociale, doar jumătate au achitat integral consumul de energie termică, relevă Info-Prim Neo. Nu au efectuat plăţi deloc aproximativ o mie de proprietari de apartamente sau 4,45% din numărul beneficiarilor de ajutoare sociale. Datoriile totale se ridică la peste 12 milioane de lei.

Furnizorul de agent termic anunţă că va recurge la acţionarea în judecată a beneficiarilor de ajutor social care mai înregistrează datorii. Cei care nu au făcut nicio plată a datoriilor vor fi chemaţi în instanţe, în mod prioritar. Valoarea ajutorului social este de 40% din factura pentru încălzire.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite