Susţinătorii Marinei Tauber au protestat în faţa Curţii de Apel şi au cerut eliberarea deputatei din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Un nou protest al membrilor şi simpatizanţilor Partidului ŞOR, în susţinerea deputatului Marinei Tauber, care a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr. 13 din Chişinău. De această dată, manifestaţia s-a desfăşurat la Curtea de Apel Chişinău, acolo unde magistraţii au examinat recursul avocaţilor Marinei Tauber, care au contestat hotărârea legată de arest.

Manifestanţii au scandat lozinci împotriva guvernării şi au cerut demisia preşedintelui Maia Sandu, despre care spun că ar sta în spatele „atacurilor” la adresa Partidului „ŞOR”. De asemenea, protestatarii cer demisia ministrulului Justiţiei, Sergiu Litvinenco, şi a procurorul general interimar, Dumitru Robu.

La protest, au participat şi deputaţii fracţiunii Partidului „ŞOR”, care au părăsit şedinţa Parlamentului, în semn de susţinere şi solidaritate cu Marina Tauber.

„Marina Tauber nu a plecat nicăieri, a colaborat permanent cu ancheta. Aceste măsuri au scopul de a elimina Partidul „ŞOR” de pe scena politică, de a speria membrii formaţiunii noastre. Vă mulţumesc tuturor că sunteţi aici şi vă manifestaţi poziţia civică, alături de noi. Contăm pentru o decizie corectă”, a afirmat deputatul Reghina Apostolova. 

Şedinţa Curţii de Apel a fost amânată pentru luni, la ora 13:00.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite