Sportivii amatori vor participa la o cursă de alergat în beciurile de la Cricova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participanţii la cursa de alergat în beciul de la Cricova. FOTO: www.winerun.md
Participanţii la cursa de alergat în beciul de la Cricova. FOTO: www.winerun.md

Sportivii amatori şi profesionişti pot participa la cursa Wine Run 2016 prin galeriile subterane ale combinatului de vinuri Cricova.

Wine Run este o cursă de alergat, unică în Europa, ce se desfăşoară în beciurile de la Cricova. Cursa de alergat va avea loc la o adâncime de 100 metri, pe o distanţă de 10 kilometri. Aceasta se va organiza la Cricova, duminică, 31 ianuarie 2016, începând cu ora 9:30.

Cei care doresc să se înscrie la cursă trebuie să cumpere un pachet de participare şi să deţină o lanternă şi îmbrăcăminte sportivă. Pachetul standart costă 500 de lei pentru moldoveni şi 100 de euro pentru străini, iar pachetul standart+degustare costă 1000 de lei pentru moldoveni şi 123 de euro pentru participanţii din străinătate. 

În cadrul evenimentului vor participa 200 de alergători din zece ţări ale lumii, printre care Cehia, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Ucraina, România şi Rusia. 

Organizatorul cursei este Sporter.md care promovează şi popularizează sportul amator şi stilul sănătos de viaţă. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina web: winerun.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite