SPECTACULOS Show aerian la Aeroportul Internațional Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Chișinău așteaptă oaspeți
Aeroportul Chișinău așteaptă oaspeți

În legătură cu împlinirea a 67 de ani de la constituirea Aviației Civile a Republicii Moldova, Aeroportul Internațional Chișinău organizează ziua porților deschise.

Evenimentul va avea loc duminică, cu începere de la 8.00 și va dura șase ore. Vizitatorii, care vor avea acces liber la eveniment, vor fi martorii unui show aerian de excepție, anunță serviciul de presă al aeroportului. De asemenea, doritorii vor putea vizita expoziţia de echipament aeronautic şi vor avea parte de multe alte surprize plăcute.

Publicul va avea acces în saloanele aeronavelor ТU-134 și АN-24. De asemenea, programul sărbătorii include sărituri ale paraşutiştilor din avionul AN-2. Piloții profesioniști vor efectua zborurui demonstrative cu navele Cibis Х -33, Bekas Х -32-912, Diamond DА - 42, Vilga А-35, MI- 2 și IL-18.

De asemenea, este prevăzut și un proiect inedit cu genericul „Descoperă Moldova din zbor", care include o promenadă aeriană, având la bord elevii gimnaziului-internat nr.3 din capitală și reprezentanți ai presei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite