Sectorul agricol moldovenesc va beneficia de peste 3 milioane de dolari din partea Corporaţiei Financiare Internaţionale

0
0
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Republica Moldova va beneficia de suport din partea Corporaţiei Financiare Internaţionale (IFC) pentru îmbunătăţirea climatului de afaceri în industria agricolă. Cabinetul de miniştri a aprobat într-o şedinţă specială desfăşurată astăzi, 19 septembrie, ratificarea unui acord de consultanţă dintre Republica Moldova şi IFC, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, conform Acordului, organizaţia internaţională va oferi Republicii Moldova servicii de consultanţă pe trei domenii prioritare: ameliorarea mediului de afaceri, consolidarea accesului la piaţă, cu accent pe sectorul agroindustrial, precum şi sporirea nivelului de protejare a investiţiilor.

Acordul prevede oferirea de către Corporaţia Internaţională Financiară a asistenţei tehnice în valoare de 3,2 milioane de dolari SUA. Guvernul va contribui cu 160 de mii de dolari SUA, iar Ministerul Economiei şi Infrastructurii – cu 100 de mii de dolari SUA.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite