REVOLTĂ Zeci de pasageri protestează la Aeroportul Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Chișinău este din nou în atenția presei
Aeroportul Chișinău este din nou în atenția presei

Circa 160 de pasageri sunt blocați în sala de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău, așteptând decolarea spre Turcia.

Astăzi dimineață mai mulți pasageri care cumpăraseră bilete pentru cursa aeriană pe ruta „Chișinău - Antalia" au aflat cu stupoare despre contramandarea cursei, motivată de administrație printr-o defecțiune tehnică a navei „Airbus", care urma să efectueze zborul.

Pasagerii așteaptă de aproape opt ore să fie permisă îmbarcarea în avion. Unul dintre călători, Serghei Mantaluță a declarat pentru publika.md că, în semn de protest, posesorii de bilete au blocat terminalul de plecare, baricadând calea spre avioane ale pasagerilor de pe alte rute.

Potrivit lui Mantaluță, angajații aeroportului se comport agresiv cu călătorii care urmează să plece în Turcia și nu le explică exact când vor putea decola.

Reporterul publika.md aflat la fața locului, a anunțat că pasagerii care așteaptă îmbarcarea, au primit din partea companiei Air Moldova câte o gustare rece și o băutură răcoritoare. De asemenea, în sala de așteptare funcționează și un bar, la care, însă, prețurile sunt exagerat de mari.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite