REGLARE DE CONTURI ÎN STIL MAFIOT Şofer desfigurat în faţa pasagerilor, de un funcţionar din Şoldăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse

Inginerul cadastral de la Primăria Şoldăneşti l-a luat la pumni pe şofer lângă microbuzul plin cu pasageri pe care acesta îl conducea, iar apoi l-au ameninţat cu un pistol.

Şoferul unui microbuz a fost bătut cu bestialitate de un angajat al Primăriei Şoldăneşti. Incidentul s-a petrecut în timp ce victima se întorcea acasă, cu maxi-taxi-ul plin cu călători. Bărbatul s-a trezit cu o limuzină oprită brusc în faţa lui, din care a coborât inginerul cadastral al administraţiei locale din Şoldăneşti, relevă Jurnal.md. Acesta a urcat în mijlocul de transport în comun, l-a înşfăcat pe şofer, l-a târât afară şi l-a luat la pumni, în văzut pasagerilor.

Victima le-a spus anchetatorilor că după acest incident, agresorul împreună cu un amic de-al lui s-au urcat înapoi în autoturism şi au demarat în trombă. Ulterior l-au ajuns din urmă cu limuzina şi iar au oprit brusc în faţa microbuzului pe care-l conducea, ameninţându-l cu un pistol. Călătorii din maxi-taxi au confirmat cele spuse de conducătorul auto.

Şoferul s-a ales cu multiple contuzii în zona feţei şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţia a intervenit la solicitarea pasagerilor. Ulterior, oamenii legii au descins la casa funcţionarului, unde au găsit un pistol Baikal. Inginerul cadastral şi-a motivat gestul prin faptul că şoferul microbuzului ar fi avut de plătit o datorie bănească mai veche tatălui său. Pentru fapta lor, agresorii s-au ales cu un dosar penal.După ce le va fi stabilită vinovăţia, funcţionarul din Şoldăneşti şi însoţitorul lui pot sta câte 10 ani în închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite