Reacţia lui Vladimir Putin când a fost întrebat despre Ekaterina Tihonova, presupusa fiică mai mică a liderului rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ekaterina Tihonova, presupusa fiică a lui Vladimir Putin FOTO: Pawel Dudzik
Ekaterina Tihonova, presupusa fiică a lui Vladimir Putin FOTO: Pawel Dudzik

O investigaţie Reuters dezvăluia în noiembrie că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, are o fiică mai mică, Ekaterina Tihonova, care trăieşte sub o identitate ascunsă şi care are o avere mai mare decât tatăl ei. Liderul de la Kremlin a reacţionat astăzi la aceste informaţii.

Potrivit presei ruse, Vladimir Putin a fost vorbit joi, 17 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, despre dezvăluirile din investigaţia Reuters. Astfel, fiind întrebat dacă Ekaterina Tihonova este fiica sa, liderul de la Kremlin a spus doar că a citit despre ea, fără să confirme sau să infirme veridicitatea celor scrise. „Fiicele mele nu au afaceri şi nu sunt implicate în politică. Ele trăiesc şi muncesc în Rusia, nu au făcut studii în afară şi nu sunt staruri”, a afirmat Putin.

Amintim că investigaţia jurnaliştilor britanici arăta că fiica cea mică a lui Vladimir Putin trăieşte sub o identitate ascunsă, deţine o funcţie importantă la Universitatea de Stat din Moscova, desfăşoară o intensă activitate sportivă şi este căsătorită cu un cunoscut om de afaceri. De asemenea, Reuters dezvăluia că Ekaterina Tihonova deţine o avere fabuloasă, depăşind-o pe cea a tatălui său, şi conduce un fond important din Rusia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite