Reacţia lui Chirtoacă, după ce au fost publicate imagini cu distracţia sa dintr-un garaj: Suntem oameni cu toţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a comentat luni, 12 septembrie, imaginile video apărute în presă, în care el apare în plină petrecere care a avut loc într-un garaj.

Ştiam sau cel puţin presupuneam că o să apară aceste imagini. Suntem oameni cu toţii, ne permitem şi să ne distrîăm, uneori poate şi mai deochiat. Undeva, într-o sticlă a mai rămas cognac de atunci până astăzi. Este în garaj, în spălătorie, nu în localuri de lux etc. Da, a fost vreo 3-5 ani în umă, într-o iarnă, pe la o bucată de noapte. Am ascultat şi muzică rusească, muzica nu are treabă cu politica şi restul. Ca atare ţine de activităţile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare plăcută!

Înţeleg că este aruncată în contextul şedinţei de mâine din Consiliul Municipal Chişinău cu privire la revocare şi referendum, ca să aibă argumente şi să încerce să acumuleze 34 de voturi necesare. Rezultă deci, că recunoaşteţi că toate celelalte argumente au căzut, a rămas demiterea pentru relaxarea din garaj... Succes băieţi!, a scris edilul pe Facebook.

Amintim că luni, 12 septembrie, au fost publicate mai multe imagini video pe Youtube, în care se arată cum primarul de Chişinău chefuieşte într-un garaj, alături de câţiva prieteni, cu multă bere sub ritmul cântecelor ruseşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite