PLR nu participă la alegerile parlamentare şi va susţine Blocul ACUM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
plr.md

Partidul Liberal Reformator (PLR), condus de Ion Hadârcă, anunţă că nu participă la alegerile parlamente din 24 februarie. La şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului duminică, 16 decembrie, a fost luată decizia ca PLR să susţină în alegeri, necondiţionat, blocul electoral ACUM şi face apel către toţi membrii şi simpatizanţii formaţiunii să facă la fel, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al formaţiunii, se spune că la şedinţă s-a constatat faptul că eforturile PLR-ului de a constitui ori de a se încadra într-o construcţie electorală unionistă nu s-au încununat cu succes. Totodată, este menţionat faptul că măsurile luate acum, în perioada electorală, de forţele oligarhice au scopul pătrunderii în legislativ a unor forţe din afara spaţiului politic controlat de binomul oligarhic.

Pentru a combate aceste planuri este nevoie de o polarizare cât mai pronunţată a forţelor care se declară anti-oligarhice şi că gravitatea situaţiei date impune maximă responsabilitate, maturitate politică şi decizii extraordinare.

În comunicat se mai spune că la şedinţa Biroului Politic Naţional s-a decis convocarea Congresului PLR pentru data de 20 ianuarie 2019.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite