PLDM va face coaliţie doar cu forţe pro-europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat va face coaliţie după alegerile din 30 noiembrie. FOTO Arhivă Adevărul
Vlad Filat va face coaliţie după alegerile din 30 noiembrie. FOTO Arhivă Adevărul

Partidul Liberal Democrat (PLDM) se va implica în viitorul european al Republicii Moldova şi după alegerile din 30 noiembrie, muncind alături cu partidele care susţin cu sinceritate această iniţiativă, a declarat liderul liberal-democrat, Vlad Filat, într-un brefing de presă, transmite IPN.

Referindu-se la ziua de duminică, una istorică pentru Republica Moldova, Vlad Filat a remarcat că acest scrutin are o importanţă la fel de mare ca şi actul de independenţă al ţării. Politicianul a adăugat că duminică se va alege între a fi şi a nu fi Republica Moldova un stat independent.

Comuniştii ţin de domeniul trecutului spune Vlad Filat. Astfel, Republica Moldova trebuie să meargă până la capăt în procesul de modernizare început şi să-şi onoreze angajamentele pe care şi le-a asumat faţă de partenerii externi, a adăugat liderul PLDM pe parcursul conferinţei. În acest caz, a ţinut să sublinieze că ţara nu este singură în acest proces, iar partenerii sunt prieteni de nădejde.

PLDM se angajează ca Republica Moldova să devină membru al Uniunii Europene până în anul 2020, odată ce va reuşi să implimenteze majoritatea prevederilor Acordului de Asociere până în 2017. Tot pţnă în 2020, PLDM se angajează să asigure un învăţământ de calitate şi locuri de muncă bine plătite.

Vlad Filat a îndemnat cetăţenii să meargă duminică la vot şi să voteze pentru un viitor european al Republicii Moldova, viitor care nu este negociabil. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite