PCRM nu îl recunoaşte pe Igor Dodon în calitate de preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Comuniştilor nu îl recunoaşte pe Igor Dodon în calitate de preşedinte al Republicii Moldova. Într-o declaraţie a Comitetului Central al partidului se menţionează că PCRM refuză toate contactele cu preşedintele ales şi „îşi rezervă dreptul să informeze societatea despre crimele puterii de care este responsabil şi Igor Dodon de peste patru ani”, transmite IPN.

„Noi pornim de la o constatare evidentă: regimul oligarhic şi corupt a „inventat” aceste alegeri pentru a reduce din intensitatea protestelor şi pentru a muta atenţia societăţii de la lupta pentru drepturi sociale spre discuţii sterile privind calităţile şi deficienţele „candidaţilor” sau calităţile şi deficienţele unuia sau altuia dintre vectorii politicii externe”, se spune în declaraţia PCRM.

Potrivit comuniştilor, „Igor Dodon salvează pentru a doua oară în ultimii patru ani actuala putere”. „Mai întâi, el a oferit alianţei voturile necesare pentru alegerea lui Nicolae Timofti în funcţia de preşedinte, iar acum el însuşi s-a instalat în fotoliul încălzit de predecesorul său”, se mai spune în declaraţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite