Partidul Şor s-a lansat în campania electorală: Vom construi o Moldovă în care fiecare cetăţean să se simtă confortabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

„Vom forma guvernarea şi vom construi o Moldovă în care fiecare cetăţean să se simtă confortabil. Voi asigura un asemenea nivel de viaţă pentru oameni, la care visează mulţi” –  sunt promisiuni făcute vinri, 25 ianuarie, la lansarea în campania electorală a Partidului Şor, transmite IPN.

Potrivit politicianului, Partidul Şor, fără a deţine pârghii politice şi administrative, a demonstrat prin fapte cum lucrurile pot fi schimbate în bine. „În trei ani practic am reconstruit un oraş şi realizăm lucrurile necesare pentru oameni”, a subliniat Ilan Şor, făcând referire la Orhei, oraşul în care este primar.

„Partidul Şor nu prin cuvinte, dar prin fapte implementează agenda socialistă – compensarea tarifelor, transport gratuit, deschiderea colhozurilor, optăm pentru fabrici şi întreprinderi de stat. Partidul Şor construieşte adevăratul socialism în Moldova”, a mai spus Ilan Şor.

Politicianul afirmă că formaţiunea sa are o abordare care este apreciată de cetăţeni. „Astăzi Partidul Politic Şor lucrează cu oamenii în localităţi, rezolvă problemele oamenilor, îi ajută şi face ceea ce trebuie să facă”, a menţionat Ilan Şor. Politicianul s-a angajat să-şi respecte promisiunile, menţionând că, „datorită susţinerii puternice din partea oamenilor”, partidul e mai motivat să meargă înainte.

Partidul Politic Şor a fost înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie şi, la fel ca alte partide înregistrate îşi poate începe de astăzi, 24 februarie, campania electorală. Conform ordinii prealabile, formaţiunea va fi înscrisă cu numărul cinci în buletinul de vot pentru circumscripţia naţională. Liderul partidului candidează şi în circumscripţia uninominală nr. 18 (Orhei), unde până acum au fost înregistraţi cinci candidaţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite